Arriba l'hora de Felipe Miñambres

El director esportiu es lleva la corbata i torna a la banqueta del Llevant per a entrenar l'equip el que queda de temporada

Informació a partir del minut 13

El Llevant mira al futur un dia després de la destitució de Javi Calleja. El director esportiu, Felipe Miñambres, deixarà els despatxos per a posar-se el xandall i tractar de redreçar un equip cada volta més allunyat de la lluita per l'ascens. 

Obligat a fer les maletes després d'una destitució que no va veure vindre, aquest dilluns Javi Calleja s'acomiadava del llevantinisme amb un missatge en les xarxes socials. Destacava la sorpresa per una decisió que respecta, però que no comparteix.

Amb el Llevant a tres punts del play-off, el tècnic madrileny donava per bona la marxa de l'equip. "En la nostra opinió, l'equip, esportivament, no està en una situació gens alarmant."

Sí que té les alarmes enceses Felipe Miñambres, forçat a enfundar-se el xandall d'entrenador per a les quinze jornades que resten. Ha parit el vestidor i el coneix molt bé. Dimecres dirigirà el primer entrenament a Bunyol. I el menú no admet discussió.

Serà el segon assalt a la banqueta del director esportiu. Després de carregar-se Nafti i abans que arribara Calleja, Miñambrés va comandar la nau granota en dos partits. Va ser contra el Mirandés i Leganés i aconseguí guanyar. Veurem si torna a tindre el morro fi. Dissabte, de primer plat, l'Andorra.

També et pot interessar

stats