Els futbolistes de l'Acer denuncien impagaments

Amb un comunicat conjunt amb l'AFE, els jugadors denuncien el "desistiment total del club"

F89nmR1WcAAo0y1
Jugadors de l'Acero, en un desplaçament per a jugar un partit / Twitter: CE Acero

La plantilla de futbolistes del Club Esportiu Acer, de Tercera RFEF, han denunciat la falta de dues mensualitats de les retribucions i "un desistiment total del club en molts aspectes, i això ens fa sentir en certa manera abandonats".

Mitjançant un comunicat conjunt amb l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), expliquen que no faciliten als jugadors menjar ni dietes quan juguen fora de casa i que recentment els han donat un partit per perdut a conseqüència d'una alineació indeguda, "cosa que demostra una gestió deficient", assenyalen.

La plantilla de l'equip saguntí també ha contat que alguns companys tenen pendents quantitats de la passada temporada per percebre i ha titlat el funcionament del club de deficient, i ha agregat que aquesta situació està generant problemes en tots els àmbits, inclòs el futbol base.

"Ens solidaritzem amb els entrenadors de l'escola, als quals es deuen mensualitats tant de la temporada present com de la passada. Hem intentat que la directiva aporte solucions a aquesta complicada situació, però les promeses efectuades per a arreglar la situació han resultat incomplides de manera reiterada", expliquen.

Els jugadors també van reiterar el compromís per a continuar oferint el màxim rendiment "que permeta tirar avant a aquest històric club, però també ha d'existir un compromís dels responsables del club per a resoldre aquesta situació en l'espai de temps més curt possible".

També et pot interessar

stats