La Fundació del Llevant valida el pla Danvila

L'acord s'ha plasmat amb 14 vots a favor i dos en contra

La reunió del patronat, l'òrgan que dirigeix la Fundació del Llevant, aquesta vesprada
La reunió del patronat, l'òrgan que dirigeix la Fundació del Llevant, aquesta vesprada / À Punt Mèdia

El Patronat de la Fundació, reunit aquest dilluns al Ciutat de València, ha donat el vistiplau definitiu a l'acord amb l'empresari José Danvila, que es converteix en el màxim accionista del Llevant Unió Esportiva amb un 37'5 % dels títols i amb una inversió de 23 milions.

Dels 21 membres que conformen el patronat de la Fundació, que fins ara era el màxim accionista de l'entitat amb el 60% dels títols, només dos han votat en contra: la Delegació de Penyes i l'Associació d'Accionistes FROG.

Des del passat estiu, Danvila ha posat en marxa el seu pla de viabilitat econòmica. De fet, el conseller delegat del Llevant ja va prestar deu milions d'euros l'octubre del 2023 i està disposat a assumir set milions d'euros del deute que el Llevant té amb Bravo Capital.

Després de la votació de hui, avançarà altres sis milions més perquè el club puga fer front als diferents pagaments a canvi d'accions de la Fundació per a ser l'accionista de referència en el club. A més, està previst que s'anuncie una ampliació de capital abans de finalitzar la present temporada.

També et pot interessar

stats