Fumata blanca entre Peter Lim i Mateu Alemany

El director general continuarà en el València CF.

Fumata blanca entre Peter Lim i Mateu Alemany
Fumata blanca entre Peter Lim i Mateu Alemany

Hi ha hagut fumata blanca i encaixada entre Peter Lim i Mateu Alemany a Singapur, després de 6 hores de reunió, i amb Anil Murthy com a testimoni. Han salvat les diferències que els separaven i el balear continuarà sent el director general, Pablo Longoria el secretari tècnic i Marcelino l'entrenador. I com tota crisi… deixarà lliçons i també cicatrius.

En el comunicat que ha difós el València s’indica que en la reunió han fet una revisió positiva de l’estructura esportiva, que continuarà sent la de les últimes temporades. Però sempre amb les premisses marcades pel màxim accionista. I fent una aposta molt ferma pels joves jugadors de talent formats en la seua acadèmia. Peter Lim pensa que Kang-in Lee té lloc en la plantilla.

La reconducció de la situació l'han rebuda molt bé a Brighton, on el València està encarant un nou test de pretemporada. Hui no hem vist aficionats manifestar-se a la porta del club però sí que hi ha hagut molta activitat a través de les xarxes socials, majoritàriament felicitant-se per la continuïtat de Mateu Alemany, quan falten poc més de dues setmanes per a la Lliga.

També et pot interessar

stats