De la Fuente debuta amb victòria

Espanya ha guanyat Noruega per 3-0 en el debut del nou seleccionador a la banqueta

Joselu celebra un dels gols
Joselu celebra un dels gols / Jorge Zapata (efe)

La selecció espanyola ha començat amb bon peu el camí cap a l'Eurocopa del 2024, que es disputarà a Alemanya. L'equip que entrenat Luis de la Fuente, que debutava a la banqueta, ha guanyat Noruega per 3-0, amb un gol d'Olmo en la primera part i dos de Joselu en els últims minuts.

En el primer partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa, Espanya s'enfrontava a la temuda Noruega d'Erling Haaland, però el davanter del Manchester City ha causat baixa. Això ha facilitat molt el partit a Espanya, que s'ha avançat en el minut 12 de joc gràcies a un gol de Dani Olmo.

Tot i anar per davant en el marcador, Espanya no s'ha trobat del tot còmoda i no ha pogut sentenciar el duel fins ben entrada la segona part. Dos gols de Joselu en els minuts finals, en el seu debut en la selecció, han assegurat el triomf espanyol en l'estrena de Luis de la Fuente. L'únic jugador dels equips valencians que ha jugat ha sigut Yeremy Pino, ja que José Luis Gayà s'ha quedat a la banqueta.