El Fuenlabrada s'emporta els tres punts de Castàlia en véncer per un gol a dos

Els jugadors de Juan Carlos Garrido han discrepat sobre l'actuació del VAR i de l'àrbitre

Peu Nteka va fer, de penal, el definitiu 1-2

El Funlabrada ha eixit decidit a endur-se el partit des del primer minut de joc. Els madrilenys han explotat la banda esquerra per a anar aproximant-se als dominis del porter Álvaro Campos. En el minut 8, Nteka ha fet la passada de la mort i el migcampista Mula ha fet el 0-1. Els orelluts han igualat en el marcador en el minut 35. Diéguez ha tret el colze a passejar dins de l'àrea i ha impactat a la cara de Cubillas. L'àrbitre ha assenyalat la pena màxima i Yann Bodiger ha enganyat el porter amb un potent tir pel centre (1-1).

En les acaballes del primer temps, el VAR li ha indicat al col·legiat que hi havia mans de Gálvez dins de l'àrea del Castelló. El penal l'ha transformat Nteka en l'1-2. Tot seguit, s'ha anul·lat un gol del defensa del Castelló, Indias. El jutge de la contesa ha interpretat que Indias s'ha encavalcat sobre el jugador que estava marcant-lo.

En la segona meitat, Juan Carlos Garrido ha donat entrada a Marc Mateu, Señé, Zlatanovic i Whalley, però les poques ocasions que s'han creat les han fetes els jugadors del Fuenlabrada. En l'últim minut del temps de prolongació, Whalley ha salvat un tercer gol cantat en un mà a mà contra Pol. El Castelló continua sense alçar el cap i el pròxim partit l'ha de jugar a Girona.