Füllkrug ajorna la classificació d'Espanya (1-1)

L'equip de Luis Enrique es manté líder del grup E, però haurà de certificar el pas a huitens de final en l'última jornada contra el Japó

Fuellkrug fa el llançament que ha significat l'empat
Füllkrug fa el llançament que ha significat l'empat / Tom Weller (Europa Press)

Un gol de Niclas Füllkrug en els instants finals del partit ha evitat que Espanya accedisca als huitens de final del Mundial de Qatar per la via ràpida. La selecció de Luis Enrique es manté líder del grup E amb 4 punts després d'empatar 1-1 contra Alemanya, i ara haurà de certificar el pas a la ronda següent en l'última jornada contra el Japó.

Espanya ha tornat a mostrar una gran imatge i possiblement ha merescut un resultat millor, però una acció desafortunada en les acaballes del partit ho ha impedit. Álvaro Morata, que ha sigut suplent, ha avançat l'equip de Luis Enrique en la represa en rematar una centrada de Jordi Alba des de la banda esquerra. La roja ha pogut ampliar l'avantatge, però li ha faltat encert de cara a porteria i ha pagat molt cara una de les poques errades que ha comés en el partit. Füllkrug, ja en el minut 83, ha afusellat Unai Simón després d'una gran acció de Musiala.

La selecció espanyola en tindrà prou amb un empat contra el Japó per a passar als huitens de final, però en aquest cas dependria del resultat del partit entre Alemanya i Costa Rica per a fer-ho com a primera o segona de grup. L'empat o la victòria alemanya li donarien el primer lloc, però el triomf dels centreamericans els faria passar com a segons. El desenllaç, dijous a les 20:00 h, en l'última jornada del grup.

També et pot interessar

stats