De Frutos és de Primera

Un solitari gol de De Frutos en el minut 77 li atorga al Llevant la quarta victòria consecutiva en la Lliga, que li permet dormir en zona de promoció i a quatre punts de l'ascens directe (1-0)

Jorge de Frutos ha marcat el gol de la victòria en el minut 77 (1-0)
31 d'octubre 2022 - 23:05

Jorge De Frutos li ha donat dos punts més al Llevant. Va marcar a Eivissa el primer gol de la temporada, i contra l'Sporting, en el partit que ha tancat la jornada tretze, ha tornat a marcar. Els dos gols, de molta qualitat. El gol del futbolista segovià li ha permés al Llevant sumar la quarta victòria consecutiva, que el deixa en zona de promoció d'ascens i li acosta al somni de Primera, en situar-se a només quatre punts de l'ascens directe.

La principal novetat en l'onze de Calleja, el migcampista José Campaña. Dos mesos després, ha tornat a jugar (curiosament, no ho feia des que el Llevant jugà contra l'altre equip asturià, l'Oviedo). El futbolista internacional ha fabricat la millor ocasió del Llevant en la primera part: filtra el baló sobre Jorge de Frutos qui, sol davant Mariño, ha llançat el baló desviat. L'Sporting no ha fet còmoda la primera part al Llevant, però tampoc ha creat molt de perill. Sobretot, el colombià Juan Otero ha tingut alguna ocasió perillosa.

Nou gol de De Frutos

Roger Brugué ha eixit per Campaña des de l'inici de la represa. Com en l'inici del partit, clara ocasió del Llevant. Ara, en una acció individual de Pepelu a qui només el peu de Mariño li ha llevat el gol. L'Sporting ha creat poc de perill; només alguna acció aïllada i a pilota parada.

En el minut 78, una bona jugada d'atac del Llevant l'ha resolt Jorge De Frutos, d'una manera brillant, ja que ha arribat a la línia de fons i, quasi sense angle, ha sorprés Diego Mariño pel primer pal. Segon gol de De Frutos, els dos de forma consecutiva, i els dos li permeten al Llevant la victòria. Des del gol fins al final, els de Javi Calleja han aconseguit adormir el partit. Victòria amb la firma d'un jugador de Primera: Jorge De Frutos