Frenada en sec en les aspiracions de l'Elx d'ocupar els llocs de promoció

Els de Pacheta perden contra l'Sporting, en un partit que han dominat en la major part.

Frenada en sec en les aspiracions de l\'Elx d\'ocupar els llocs de promoció
Frenada en sec en les aspiracions de l'Elx d'ocupar els llocs de promoció

El més just hauria sigut l'empat i més tenint en compte les ocasions a les dues porteries. En la primera part una per a cada equip. Djurdjevic no encertà en la direcció quan estava davant el porter català de l'Elx, Edgar Badia. La més clara per als franjaverds a les botes del davanter Yacine Qasmi, que no va aconseguir rematar amb la cama dreta a un metre de la línia de gol.

En la represa l'Sporting va eixir amb més decisió i Pedro Díaz buscà un gol des del mig del camp que isqué alt. Badía apostava per l'empat en una gran parada després de tocar el baló en la defensa. L'ex del Reus és el porter que més para de la categoria i a Gijón també anava a deixar el seu segell.

Al 85 arribà el gol que donà la victòria al debutant a la banqueta de l'Sporting, Djukic. Unai Medina llançà al pal i Manu Garcia aprofitava el rebot per a enviar al fons de la xarxa. Quedava poc temps perquè passara res. Tan sols un possible penal que reclamaren els il·licitans, però ni l'àrbitre del partit ni el VAR el veieren.

Amb aquesta derrotar, l'Elx trenca una ratxa de cinc partits sense perdre lluny del Martínez Valero. Diumenge a les 12 els franjaverds rebran l'Alcorcón.

També et pot interessar

stats