Francisco, nou entrenador de l'Elx

El tècnic andalús i el club franjaverd han arribat a un acord fins a final de temporada

Francisco arriba a l'Elx

L'Elx ja té nou entrenador: Francisco Rodríguez dirigirà l'equip franjaverd fins a final de temporada. Com va avançar À Punt Mèdia, el tècnic andalús era una de les opcions del màxim propietari, Christian Bragarnik, per a substituir Fran Escribá.

El tècnic d'Almeria, que debutarà dijous que ve en la Copa del Rei contra el Leioa, té experiència en el futbol professional després d'haver dirigit equips com l'Almeria, l'UCAM Múrcia, Lugo, Osca i Girona.

Francisco entrenarà, justament, l'equip que va impedir fa dos anys, en la final de la promoció d'ascens, que aconseguira pujar a Primera Divisió amb el Girona. En la plantilla il·licitana es retrobarà amb Gumbau i Mojica, als quals ja va tindre a les seues ordes en aquella temporada en el conjunt català.

Com a futbolista, jugava com a davanter. Va tindre la seua època més ressenyable en l'Almeria, club del qual és el seu màxim golejador històric en Segona Divisió. I també va passar per clubs valencians com el València Mestalla, l'Alacant o l'Oriola, on penjà les botes. Aquesta serà la seua primera aventura des de la banqueta a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats