Francisco: "Necessitem el suport de tot el món"

El tècnic de l'Elx ha confirmat la baixa de Carrillo

El tècnic de l'Elx, Francisco
El tècnic de l'Elx, Francisco

L'Elx afronta una setmana clau amb dos partits en tres dies i amb l'ombra del descens en l'horitzó. Per això, l'equip franjaverd necessita aconseguir punts per a allunyar-se d'aquestes posicions.

Precisament el primer partit, aquest dissabte contra el Mallorca, és més que important perquè es tracta d'un rival directe que té a tres punts de distància, i també està en la lluita per a mantindre's en Primera Divisió.

No obstant això, el tècnic de l'Elx, Francisco, ha assegurat que ni perdent ni guanyant es faria un pas definitiu i que s'acosta un tram de la temporada on cada partit és rellevant. L'andalús no ha amagat que hi ha pressió tant per a ell com per als futbolistes, però ha parlat de la part positiva d'aquesta pressió per la responsabilitat del lloc privilegiat en què estan.

Per al partit, el tècnic franjaverd ha confirmat que no podrà comptar amb Carrillo i que Josan encara és dubte i està pendent de l'evolució. Al contrari que Johan Mojica i Javier Pastore, de qui ha assegurat que entraran en la convocatòria.

Francisco també ha parlat de la bona acollida que ha tingut l'oferta del club de vendre quatre entrades a preu reduït als abonats per tal d'intentar omplir el Martínez Valero dissabte, situació que ha dit que serà molt beneficiosa, ja que necessiten tot el suport de la gent.

També et pot interessar

stats