França, primera classificada per als huitens de final del Mundial de Qatar

Kylian Mbappé, amb dos gols, ha sigut decisiu perquè els de Didier Deschamps guanyen Dinamarca 2-1

Kylian Mbappe celebra un dels gols
Kylian Mbappé celebra un dels gols / Laurent Gillieron (Efe)

Han hagut de disputar-se 23 partits per a conéixer el primer equip classificat per als huitens de final del Mundial de Qatar. I ha sigut, precisament, la vigent campiona de la Copa del Món, França.

L'equip de Didier Deschamps s'ha assegurat la presència en la fase d'eliminatòries després de véncer Dinamarca per 2-1 en la segona jornada del grup D. En un mal partit dels francesos, la seua gran estrela, Kylian Mbappé, ha resolt la situació. El jugador del PSG ha marcat dos gols i s'ha situat com a màxim golejador del Mundial, empatat amb l'equatorià Enner Valencia, amb tres dianes.

Mbappé ha avançat els de Deschamps, però Christensen ha aconseguit la igualada i Dinamarca fins i tot s'ha pogut avançar en el marcador. Lloris ha evitat mals majors i Mbappé ha eixit al rescat amb un gol en els últims minuts en aprofitar una gran assistència de Griezmann.

França lidera el grup D amb 6 punts i ja és virtualment primer de grup. Només una derrota contundent contra Tunísia i un triomf d'Austràlia contra Dinamarca evitaria que els francesos passaren com a primers. El que sí que està garantida és la seua presència en huitens. Austràlia, Dinamarca i Tunísia lluitaran per l'altre passe en la fase d'eliminatòries.

També et pot interessar

stats