Argentina-França, un partit per a la glòria

Els dos equips treballen per a posar a punt la maquinària abans del duel de diumenge

Només dos dies per a la final somiada

L'equip del gall, França, està preparat per a fer història. Volen ser la tercera selecció que revalida un títol mundial com ja van fer Itàlia i el Brasil fa desenes d'anys.

Per a aconseguir la tercera estrela, el combinat francés haurà de deixar sense premi Messi, i la seua Argentina. També haurà de lluitar contra la grip del camell, que ha colpejat la selecció i que podria aigualir la festa.

En l'altre bàndol, a l'Argentina dissenyen pancartes i banderes per encàrrec per a animar la selecció, i la demanda s'ha disparat. Per descomptat, ja són experts a dibuixar Leo Messi. L'astre argentí protagonitza la majoria dels dissenys i també les portades, les façanes i els somnis de tot el país.

Aquest dijous no el vam veure amb el grup en el primer entrenament per a preparar la final. Però sembla que no cal alarmar-se. Només va preferir treballar al gimnàs per a recuperar-se després de l'últim partit.

Només queden dos dies per a la final somiada. No se la volen perdre els més de 6.000 argentins que han fet les maletes a última hora i estan viatjant cap a Qatar. 

També et pot interessar

stats