França acaba amb el somni marroquí i jugarà la segona final seguida d'un Mundial

La selecció francesa i l'Argentina tractaran de sumar la tercera estrela a la camiseta

Theo Hernández, autor del primer gol, consola els jugadors del Marroc
Theo Hernández, autor del primer gol, consola els jugadors del Marroc / Reuters

La selecció francesa s'ha classificat per a la seua segona final consecutiva d'una Copa del Món, després de superar la del Marroc, la gran revelació a Qatar. Serà una final inèdita: França-Argentina.

El primer atac francés, en el minut 5, ha trencat el pla traçat per la selecció del Marroc, que consistia a fer-se forts en defensa i madurar el partit. La jugada ha sigut de tiralínies. Varane ha filtrat un baló per a Griezmann, que ha tocat a la primera per a Mbappé; el 10 ha rematat a porta i el rebuig de Bono l'ha aprofitat el lateral Teo Hernández per a fer l'1-0.

Els de Deschamps han buscat fer el segon per la via ràpida i Giroud ha estavellat un baló al pal en el minut 16. El Marroc ha fet una passa avant i ha optat per buscar els córners i les jugades a baló parat. En les acaballes del primer temps El Yamiq ha estat a punt de fer el gol del Mundial. La rematada de xilena des de la frontal de l'àrea ha acabat eal pal de la porteria que defensa Hugo Lloris.

En la represa el Marroc ha eixit a la desesperada i s'ha prodigat en atacs per la banda dreta, on actuen Hakimi i Ziyech. Deschamps ha tret Thuram per a convertir-se en un punyal pel costat esquerre francés.

En el minut 78 Mbappé ha fet una jugada de dibuixos animats i Kolo Mouani, que acabava d'entrar al terreny de joc, ha rematat la jugada i ha fet el 2-0. El gol del davanter de l'Eintracht ha suposat la sentència per a la selecció del Marroc, un combinat que només havia encaixat un gol en contra en la fase de grups.

En la gran final, Messi buscarà guanyar el primer Mundial amb 35 anys. Per contra, Mbappé intentarà aconseguir el segon títol amb només 23 anys.

També et pot interessar

stats