Fran Escribà torna a l'Elx

El tècnic valencià firma fins a final de temporada amb l'objectiu d'aconseguir la permanència, com ja va fer durant dues temporades.

Fran Escribà en una roda de premsa durant la seua anterior etapa en l'Elx
Fran Escribà en una roda de premsa durant la seua anterior etapa en l'Elx / Elx CF.

Fran Escribà és el nou entrenador de l'Elx. Dos dies després de la dimissió de Jorge Almirón, el club il·licità i el tècnic valencià han arribat a un acord perquè es faça càrrec del primer equip fins a final de temporada.

Serà la segona vegada que Escribà dirigisca l'Elx, després de comandar l'equip en l'ascens a Primera Divisió en 2013 i en dues brillants permanències consecutives en l'elit. L'objectiu ara, assenyalen des de l'entitat, és tornar a aconseguir-ho.

Després de la seua etapa en l'Elx, Fran Escribà ha entrenat a equips com el Getafe, el Vila-real i el Celta; encara que només amb el conjunt il·licità ha disputat més partits, 125, que amb els altres tres equips que ha entrenat.

En aquesta nova etapa a la banqueta del Martínez Valero comptarà amb una altra llegenda de l'entitat, David Generelo, com a segon entrenador. Els dos es posaran al capdavant de l'equip de manera immediata i dirigiran el seu primer entrenament ja la setmana que ve per a començar a preparar el partit contra l'Eibar, vital per a la permanència.

També et pot interessar

stats