Fran Escribà: "L'objectiu és una permanència més còmoda"

Fran Escribà: "L'objectiu é suna permanència més còmoda"

L'entrenador de l'Elx, Fran Escribá, ha renovat per una temporada més amb l'equip il·licità. Així, el valencià assegura sentir-se en un projecte molt "il·lusionant", al qual té un sentiment de pertinença molt gran.

Escribá ha anunciat que comptarà amb el mateix cos tècnic que ha tingut en els últims mesos i que no veu l'hora de tornar a entrenar l'equip. "Jo em posaria a entrenar la setmana que ve ja", ha afirmat.

Respecte dels objectius de l'equip, el tècnic sap que la lògica diu que per pressupost són un dels equips candidats al descens, no obstant això, les seues pretensions són altres i s'ha marcat objectius a curt i mitjà termini. En eixe sentit, a curt termini, Escribá ha comentat que el seu objectiu és aconseguir una "permanència més còmoda" i, a mitjà termini, "consolidar l'equip en Primera Divisió".

Respecte a l'arribada de nous jugadors, Escribá és conscient de les limitacions econòmiques del club, tot i així sap que, pel fet d'estar en Primera Divisió i pel tipus de projecte que hi ha, "molts jugadors hi volen estar" i, de fet, està convençut que arribaran jugadors molt "il·lusionants" per a intentar aconseguir els objectius marcats en la pròxima temporada i començar a sentar les bases d'un projecte que puga posicionar l'equip en l'escaló més alt del futbol espanyol.

També et pot interessar

stats