Fran Escribá farà canvis en el partit contra l'Alabés

L'entrenador de l'Elx s'ha queixat del poc descans de l'equip per a l'enfrontament contra els bascos

L'entrenador de l'Elx, Fran Escribà

L'Elx té un partit important aquest dimarts contra l'Alabés a Mendizorrotza. Els bascos ocupen posicions de descens i són un rival que pot considerar-se, a priori, directe en la lluita per la permanència.

No obstant això, l'entrenador de l'Elx, Fran Escribá, no creu en aquest tipus d'etiquetes i sí en el fet que és, com altres, un partit important. El principal problema que sí que ha fet constatar el tècnic alacantí és el poc descans que ha tingut l'equip entre un partit i un altre. Tant l'Elx com l'Alabés van jugar dissabte, però Escribá considera que hauria estat bé tindre un dia més de descans perquè "vint-i-quatre hores marquen la diferència en el futbol".

Tot i que tècnic il·licità no té cap baixa confirmada, sap que necessitarà fer canvis per colps en l'últim partit o, simplement, perquè l'estat físic d'un jugador no siga l'òptim per a disputar l'enfrontament.

Respecte de la dedicatòria del gol de Benedetto al seu amic Marcone per no haver sigut convocat, Escribá no ha volgut entrar en la polèmica i ha dit que ell és lliure de celebrar-ho com vullga i que "tan de bo marcara 25 gols i els dedicara tots".

També et pot interessar

stats