Fran Escribá: "Estic més content amb les sensacions que amb els punts"

L'entrenador de l'Elx ha fet balanç abans del partit contra el Vila-real d'aquest dimecres

L'entrenador de l'Elx, Fran Escribà
L'entrenador de l'Elx, Fran Escribà

L'Elx juga contra el Vila-real aquest dimecres el partit corresponent a la sisena jornada de Lliga. Un encontre entre dos equips que es troben, ara mateix, en la part mitjana-baixa de la classificació i que buscaran acostar-se a les posicions europees.

Per a Escribá, aquest és un partit especial per ser contra un equip en què va estar d'entrenador fa poques temporades. No obstant això, l'entrenador valencià assegura que no deixa de ser un partit més per a aconseguir el seu objectiu.

Per a jugar-lo, l'equip no podrà comptar ni amb Lucas Boyé, ni amb Pedro Bigas, ni amb Jony Álamo que continuen lesionats i recuperant-se. Tampoc amb Gonzalo Verdú, sancionat.

No obstant això, Escribà comença a tindre altres jugadors en perfectes condicions. És el cas de la nova estrela franjaverda, Javier Pastore, de qui ha explicat que està en perfectes condicions.

Respecte de la marxa de l'equip en Lliga, Escribà ha dit que està molt content amb l'equip i amb el futbol que està fent, però que està "més satisfet amb les sensacions que amb els punts que ha aconseguit". "Espere més de l'equip", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats