Fornals manté viva Espanya

Un gol del castellonenc en el minut 89 ha donat a la sub-21 una important victòria contra Bèlgica.

Pablo Fornals celebra el gol que ha donat la victòria a Espanya contra Bèlgica
Pablo Fornals celebra el gol que ha donat la victòria a Espanya contra Bèlgica
20 de juny 2019 - 01:33

La selecció sub-21 ha guanyat Bèlgica per dos gols a un i continua viva en l'Europeu de la categoria. Luis de la Fuente ha fet jugar tots els jugadors provinents d'equips valencians: Soler, Mayoral i Pedraza. L'home decisiu del partit ha sigut l'exgroguet Pablo Fornals, que ha fet el gol de la victòria per a Espanya en el minut 88.

Des del principi la roja ha sigut superior damunt del camp. Tant és així que en el minut 6 el combinat nacional s'ha avançat mitjançant una passada del valencianista Carlos Soler, que l'ha culminada Dani Olmo. Ara bé, tal com va passar contra Itàlia, en el millor moment d'Espanya ha arribat l'empat del rival. Bornauw ha posat les taules en el minut 24. Però el domini ha continuat sent dels homes de De la Fuente. Ceballos ha fregat el gol en diverses ocasions. En el minut 55 ha estavellat una falta directa contra el travesser.

El nerviosisme augmentava a poc a poc en la selecció. La victòria era cabdal. Però hui la glòria estava reservada per al jugador castellonenc, Pablo Fornals. L'exgroguet, que havia entrat al minut 46, s'ha tret de la mànega en el minut 89 una canonada amb la dreta que ha fet esclatar l'alegria en la selecció. Tres punts que permeten arribar amb vida als espanyols en l'última jornada. Dissabte contra Polònia caldrà tornar a guanyar per a tindre possibilitats d'arribar a les semifinals en l'Europeu italià.

També et pot interessar

stats