Florentin Pogba deixa plantat l'Elx

El jugador ha abandonat l'equip franjaverd per a jugar en la lliga nord-americana, la MLS Soccer

Florentin Pogba ha abandonat l'Elx de manera inesperada.
Florentin Pogba ha abandonat l'Elx de manera inesperada.

El fitxatge de Florentin Pogba per l’Elx ha quedat en un no-res. El jugador ha abandonat l'equip  franjaverd per a jugar en la lliga nord-americana, la MLS Soccer. El germà del migcampista del Manchester ha acceptat l’oferta de l’Atlanta United, conjunt que entrena l'exfutbolista Frank de Boer.  L’Elx gestionava la seua incorporació abans que tancara el mercat d’hivern  i estava disposat a fer un esforç econòmic per a incorporar-lo en la plantilla. 

El central va estar a prova durant una setmana  en la qual va jugar un amistós contra el Crevillent. En un primer moment es va descartar el seu fitxatge per l'alt cost de l'operació. Quan semblava quasi, inviable,  Pogba va tornar la setmana passada de França per a incorporar-se a l'Elx  i ser un nou reforç en el mercat de gener. L'entrenador Pacheta va dir que el central podia fer millor l'equip  per la seua experiència, i que podia ocupar  la posició de Neyder, qui estarà més de tres mesos de baixa per lesió. 

Però tot ha quedat en un no-res  perquè quan semblava fet,  Pogba ha preferit jugar en l'Atlanta United. El  germà major de Paul, que té  28 anys, enceta l'aventura americana després d'haver passat per la lliga francesa, la turca i entrenar dues setmanes amb l'Elx. 

També et pot interessar

stats