La fita, el rècord d'assistència

El Llevant i el València s'enfronten amb l'objectiu extraesportiu de superar els 22.000 espectadors al Ciutat de València.

Presentació del derbi al Ciutat de València

No deixa de ser un partit de futbol però, en realitat, és molt més que això. Els motius són diversos. Per una banda, es pretén omplir el Ciutat de València. Una imatge val més que mil paraules i vore un estadi de Primera Divisió ple de gom a gom es podrà considerar tota una conquesta per al futbol femení. Així, es podrien superar els 22.000 espectadors o, el que és el mateix, es batria el rècord d'assistència a un partit de futbol femení a Espanya.

Per a contribuir a eixe objectiu, l'equip amfitrió, el Llevant, ha decretat que l'entrada siga gratuïta, mentre que els dos equips porten dies promocionant el duel.

En joc, la presència en la Copa de la Reina

En el vessant purament esportiu, els dos equips arriben separats per tres punts i amb sensacions diferents. El València CF és sisé, amb 41 punts, i ve de golejar el Rayo Vallecano. Mentrestant, el Llevant és sèptim tot i haver perdut l'últim partit davant l'Athetic de Bilbao. Amb aquesta jornada, en resten tres per a la conclusió del campionat, amb la qual cosa l'enfrontament pot ser crucial per a la classificació dels dos equips per a la fase final de la Copa de la Reina, competició que disputaran els huit primers equips.

Victòria granota en la primera volta

En el partit de la primera volta, jugat a l'Estadi Antoni Puchades de la Ciutat Esportiva del València, la victòria fou per a l'equip visitant. Els dos gols de María de Alharilla i el de Natalia Ramos permeteren sumar els tres punts a les granotes. Mari Paz Vilas i Marta Peiró marcaren per part de les valencianistes.

També et pot interessar

stats