Finalitza un mercat desigual de fitxatges per als equips valencians

L'Elx ha sigut el que més s'ha mogut amb tres incorporacions i quatre baixes

Així ha sigut el mercat de fitxatges dels equips valencians

El mercat de fitxatges ha sigut molt desigual per als equips valencians de Primera Divisió. La situació esportiva, però també l'econòmica han marcat un període que ha finalitzat aquest dimarts a les 23:59 hores.

Dels tres equips, l'Elx ha sigut el que més s'ha mogut, principalment per la seua situació en la Lliga, en la qual encara no ha guanyat cap partit i marxa últim. Ací fem un repàs del mercat de cada equip:

Vila-real: baixes per a alliberar massa salarial

El Vila-real ha sigut un dels equips que millor s'ha mogut a l'hora d'alliberar-se d'altes fitxes i poder fer front a la resta de la temporada sanejant comptes.

La primera eixida va ser la de Gerónimo Rulli, que va deixar el submarí per l'Ajax en els primers dies del mercat, en un traspàs per uns 10 milions d'euros. El seu lloc com a segon porter el va ocupar Jorgensen, del filial, a qui li han fet fitxa del primer equip.

En un fulletó que va durar més d'una setmana, finalment el neerlandés Danjuma va acabar en el Tottenham anglés en una cessió amb opció de compra a la fi de la temporada, que l'equip anglés farà efectiva en funció del seu rendiment.

L'últim a eixir ha sigut Manu Morlanes, que ha canviat el Vila-real en l'últim dia de fitxatges pel Mallorca, en una cessió amb opció de compra obligatòria a la fi de la temporada.

València: sense fitxatges i sense Gattuso

La situació econòmica del València, sense molt de marge d'actuació, ha fet que el club no haja fet cap incorporació en aquest mercat. Uns fitxatges que no han arribat i que sumats a la crisi institucional i de resultats ha suposat que l'entrenador, Gennaro Gattuso, haja abandonat la disciplina del club de Mestalla. Voro serà, de moment, el seu substitut.

Elx: moviments d'entrada i d'eixida per a redreçar el rumb

La pitjor primera volta d'un equip en Primera Divisió en aquest segle XXI convidava a fer un canvi substancial en la plantilla. Bragarnik, amb el pressupost amb què pot comptar, i amb el poc atractiu que té ara mateix l'equip franjaverd, ha aconseguit sumar noms i restar-ne els més intranscendents.

En el capítol de baixes, l'Elx ha donat la baixa Fede Fernández i Javier Pastore; ha finalitzat la cessió de Domingos Quina que torna al Watford i ha cedit Roger Martí, un dels principals fitxatges d'enguany, al Cadis.

En el capítol d'entrades, l'Elx ha contractat el lateral esquerre Lautaro Blanco, provinent del futbol argentí, i ha apuntalat la defensa amb Lisandro Magallán i José Ángel Carmona, que han arribat cedits des de l'Ajax i el Sevilla.

Sobre la botzina va arribar també aquest dimarts el davanter provinent del Rayo Vallecano, Randy Nteka. El francés ha jugat 12 partits entre la Lliga i Copa del Rei, tot i que de manera molt residual, i ara tractarà de trobar el seu millor nivell a terres alacantines.

També et pot interessar

stats