Finalitza sense acord la cimera entre Peter Lim i el príncep de Johor

14 empresaris valencians, pendents de presentar una nova oferta

El príncep de Johor
El príncep de Johor, amb mascareta, en territori de Singapur / Instagram
Gustavo Clemente
14 de març 2021 - 20:57

Es preparava com la cimera definitiva per a acordar els detalls del desembarcament imminent del príncep de Johor com a nou gestor del València CF, però la seua reunió amb Peter Lim no ha aconseguit culminar amb èxit el gran objectiu: acordar el percentatge accionarial que compraria Tunku Ismail a Peter Lim i el nou organigrama del club de Mestalla.

“No hi ha acord en cap sentit", expliquen fonts de Johor

Des de l’entorn de Johor s’assegura a la redacció d’Esports À Punt que la reunió amb Peter Lim ha acabat “sense acord en cap sentit”. Com va explicar Robert Pirès en declaracions a À Punt, “el somni del príncep és ser l’amo del València”, mentre que com ha pogut saber À Punt de fonts properes al magnat, “Peter Lim vol continuar sent el màxim accionista”, de manera que les discrepàncies han acabat eixint. En cas que s’haguera arribat a un acord, l’arribada del príncep a València per a una primera presa de contacte, haguera sigut en l’interval de 15 dies. Ara, haurà d’esperar.

14 empresaris valencians, pendents

Pendents d’aquesta cimera està el valencianisme en general i, en particular, el grup de 14 empresaris valencians que han plantejat una primera oferta a Peter Lim de 50 milions, que ha sigut rebutjada. Ara, en preparen una segona, en cas que es trenque la negociació amb Johor. Segons ha pogut saber la redacció d’Esports À Punt, es tracta d’un grup d’empresaris multidisciplinars, de l’òrbita de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), procedents de sectors com ara el de logística del port, construcció, tèxtil, mitjans de comunicació, etc. D’entrada, Lim no vol vendre, ni ha mostrat cap empatia cap a aquests plantejaments per part de la burgesia valenciana, però els empresaris consideren que la seua opció encara està viva.

També et pot interessar

stats