Fi de festa al Mestalla

Els jugadors del València celebren la huitena Copa davant més de 40.000 persones a l’estadi.

Acabada la rua que ha travessat els carrers de València, la cerimònia ha començat al Mestalla
Acabada la rua que ha travessat els carrers de València, la cerimònia ha començat al Mestalla / Efe

El Mestalla ha sigut el punt neuràlgic de les celebracions de la Copa, un dia després d’aconseguir el trofeu a Sevilla. Jugadors i afició, totalment entregats, han festejat un títol onze anys després.

Acabada la rua que ha travessat els carrers de València, la cerimònia del Mestalla ha començat amb l’eixida dels jugadors i el cos tècnic a la gespa. Han estat dalt d’un cadafal amb el logotip Campions Copa 2019. Als cinc capitans, que duien la copa del centenari, els han rebut d’una manera aclaparadora. “Que bote el Mestalla” i “La copa ja està ací” són els càntics que s’hi escoltaven. L’últim que ha eixit ha sigut Marcelino, rebut amb una gran ovació. L’equip ha cantat l’himne de la Champions.

Parejo i Marcelino han pres la paraula

Dani Parejo i Marcelino García Toral, capità i entrenador, peces clau d’aquest projecte esportiu, han pres la paraula. Parejo, el primer a intervindre, ha corejat “Posa-hi collons” i ha agraït emocionat el suport de l’afició durant “un camí que no ha sigut fàcil”.

Marcelino ha sigut el segon a parlar. El tècnic, quasi sense veu, ha donat les gràcies a l’equip “Hem patit per a disfrutar”. Parejo animava l’afició a cantar l’Himne de la Comunitat Valenciana.

L’acte ha acabat amb la volta al camp dels jugadors amb la copa per a oferir-la al Mestalla. “Sentiment etern pel València” com diu el lema del centenari. Demà dilluns serà el torn de les celebracions institucionals.

També et pot interessar

stats