Festa de l’Elx i de Nino (2-0)

L'Elx va llançat en la competició. Els de Pacheta sumen la cinquena jornada sense perdre i se situen en la zona jeràrquica de la classificació.

Nino celebra el seu gol 130 amb l'Elx
Nino celebra el seu gol 130 amb l'Elx / La Liga SmartBank
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Raül Pina
Natxo Lara
01 de desembre 2019 - 23:09

Gran triomf col·lectiu de l’Elx, que, amb els tres punts d’aquest diumenge, se situa seté en la taula classificatòria, empatat a punts amb el Saragossa, que és qui tanca els llocs de promoció d’ascens a Primera. A més, moment dolç per a Nino, que iguala Pierita com a màxim golejador de la història del club franjaverd, amb 130 gols. Nino compleix la que per a ell és la dotzena temporada defensant la samarreta dels franjavers. Per això, a la fi de l’encontre, l’andalús ha saludat l’afició al camp i els companys l'han mantejat.

Pel que fa al partit, Pacheta ha fet un plantejament molt seriós, conscient que eren tres punts vitals per a apuntalar la permanència. El Racing, històric però acabat d’ascendir, ocupa llocs de descens a Segona B i marcar diferències amb ell era prioritat absoluta.

L’Elx ha sigut contundent en defensa, amb Edgar Badia molt solvent davall dels pals. De fet ha tret dos balons cantats quasi com a gols pels càntabres. Després del tempteig inicial, l’Elx ha aconseguit el domini de la pilota i ha abusat de les bandes per a intentar fer arribar el baló als seus davanters. I així, Yacine ha fet l’1 a 0 en l’equador de la primera part, en rematar de cap una centrada magistral de Josan.

El segon gol, el de Nino, ha sigut espectacular pel que suposa per a l’estadística, però també perquè tancava el marcador i per la fantàstica execució. El de Vera ha rebut un baló al balcó de l’àrea visitant, se l'ha col·locat a la cama bona -la dreta- i l’ha engaltat per l’escaire dret del meta Luca. Imparable.

L’Elx ha sabut contindre els atacs desesperats dels càntabres, que no han pogut fer res per acurtar el marcador, entre altres coses, per la gran actuació de Badia.

També et pot interessar

stats