Ferran Torres: "Sens dubte, voldria tornar algun dia al València CF"

El barcelonista ha atés els mitjans de comunicació en un campus a Foios

Ferrán Torres, jugador del FC Barcelona
Ferran Torres, jugador del FC Barcelona

El jugador del Barcelona, Ferran Torres, ha assegurat que tornaria al València CF algun dia. El de Foios (Horta Nord) es troba en un campus que organitza a la seua localitat natal, on ha atés els mitjans de comunicació.

Torres no ha dubtat a dir que és un valencianista més i ha ironitzat amb el fet que li xiulen cada vegada que visita Mestalla. "Crec que soc un poc sord, però sens dubte jo vull tornar el dia de demà al València CF".

Sobre la situació actual de l'equip, l'atacant ha assegurat que li dol com està ara l'equip i s'ha enorgullit sobre el fet que els jugadors del filial siguen els que hagen aconseguit marcar la diferència al final de temporada.

Respecte del fitxatge de Pepelu pel València, Ferran Torres ha considerat que seria "fotut" pel que representa per al Llevant, però que ajudaria molt l'equip.

Finalment, sobre el possible interés de l'Aston Villa pel jugador del Barça i que el podria reunir amb Unai Emery, el de Foios ha dit que ell el que vol és estar al FC Barcelona, però que el futbol pega moltes voltes.

També et pot interessar

stats