Ferran Torres, a punt de fitxar pel Barcelona

El de Foios podria arribar al club català per 55 milions més 10 en variables

Ferrán Torres podria signar pel FC Barcelona aquest dijous
Ferran Torres podria signar pel FC Barcelona aquest dijous

El futur de Ferran Torres pareix cada dia més prop de resoldre's. Segons confirmen diversos mitjans, el de Foios està a punt de fitxar pel FC Barcelona en una operació que taxen en 55 milions d'euros més 10 en variables.

De fet, el periodista italià Fabrizio Romano apunta que arribaria a l'entitat blaugrana per a signar un contracte per cinc anys i posar-se a les ordes de Xavi Hernández, que el considera una prioritat.

Segons Romano, el jugador podria viatjar aquest dijous mateix a la ciutat comtal per a passar la revisió mèdica i signar el contracte que el desvincularia definitivament del Manchester City.

Ferran Torres va arribar al Manchester City després que l'equip anglés pagara 25 milions d'euros al València CF a l'estiu de 2020. Després d'un any i mig sota la tutela de Guardiola, l'extrem valencià no ha aconseguit refermar-se en cap moment en l'onze inicial, fet pel qual ara el jugador veuria amb bons ulls la seua tornada a la Lliga espanyola.

No obstant això, desperta suspicàcies el fet que el Barcelona, que no va poder retindre jugadors com Messi o Griezmann en el passat mercat de fitxatges, ara puga comprar per un valor tan elevat, tan sols uns mesos després i coneixent la crisi econòmica tan greu per la qual està passant.

També et pot interessar

stats