Ferran Torres lamenta no haver sigut convocat per a Tòquio

El de Foios no descarta tornar al València en un futur

Ferran Torres lamenta no haver sigut convocat per a Tòquio

Ferran Torres ja està de vacances després de disputar l'Eurocopa amb la selecció espanyola encara que, com ens ha reconegut, li hauria agradat perdonar el descans per a participar en els Jocs Olímpics de Tòquio.

"Són una vegada en la vida i era una oportunitat, tant de bo poder haver-hi anat, però bé, ara cal descansar i desconnectar", ha dit el de Foios durant una visita al seu campus de futbol.

L'internacional espanyol ha tingut la confiança del seleccionador Luis Enrique des del primer moment, de qui assegura haver aprés molt i considera que han fet una bona actuació en l'Eurocopa: "Som un equip jove amb veterans que ens donen l'experiència que necessitem".

El seu equip, el Manchester City, ha tornat a proclamar-se campió de la Premier League i va ser finalista de la Champions League. El valencià, tot i que espera continuar el creixement a Anglaterra, no descarta tornar a Mestalla en un futur. "València és ma casa, és on m'he criat i m'ho ha donat tot, per què no tornar ací en un futur?", s'ha preguntat Ferran.

També et pot interessar

stats