Ferran Torres decideix el derbi

El València guanya el Villarreal per 2-1 amb gols de Rodrigo i Ferran. Anguissa ha marcat pels groguets.

Ferran Torres celebra el seu gol
Ferran Torres celebra el seu gol / Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
01 de desembre 2019 - 00:24

Ferran Torres, un jugador en gran estat de forma i que útimament també veu porta, li ha donat els tres punts al València en marcar el segon gol en un moment complicat per a l'equip. Els de Celades estaven sent dominats pel Villarreal. Cal afegir que els locals ja donaven mostres de cansament físic, conseqüència lògica del partit de Champions d'aquesta setmana. El segon gol també deu bona part a un jugador com Carlos Soler, que li dona un gran baló a Wass, que, al seu torn, centra a l'àrea, on Torres no perdona.

El partit ha anat per fases. El València ha començat molt bé, però als deu minuts de la primera part el Villarreal havia aconseguit el control. Els groguets tenien les absències d'Iborra, per sanció, i de Cazorla, sorpresa d'última hora. El capità, amb problemes musculars, no ha pogut jugar. Javi Calleja s'ha vist obligat a inventar un centre del camp on ha destacat Trigueros, que també ha pujat moltes voltes per a donar bons centres, que han pogut acabar en gol.

Gerard Moreno ha desaprofitat un penal

El València ha tingut els millors moments a partir del minut 10 de la primera part. Asenjo ha salvat l'equip. Així i tot, el que ha pogut començar perdent ha sigut el València. Li han xiulat un penal que Gerard Moreno ha desaprofitat. Una pena màxima executada molt malament, amb un baló molt lent que ha permés a Cillessen endevinar la direcció i aturar-lo.

Gols de Rodrigo i Anguissa

Els de Celades han marcat a penes començar la segona part. Rodrigo ha fet el primer gol a Mestalla des del passat mes de març. Jugada fabricada per Maxi Gómez, que dona una gran passada a Rodrigo, que, en carrera, arriba a l'àrea, avança a Cillessen i marca.

El Villarreal s'ha llançat avant i Anguissa ha marcat amb un gran xut des de l'àrea provocat per una errada de la defensa valencianista. Semblava que els groguets podien marcar el segon. Han tingut oportunitats. Algunes de Samu, que ha entrat en la segona part. Però en aquest moment ha aparegut Torres per a matar les esperances els groguets. Celades havia canviat Maxi per Kevin Gamerio i ja, amb el 2-1, ha fet debutat Esquerdo, jugador del filial, que ha substituït Coquelin, amb problemes musculars.

L'últim quart d'hora els de Javi Calleja han arraconat els locals a la seua àrea.

El desgast físic ha passat factura al València

El València estava desfet físicament. Però ha pogut resistir. El problema de l'equip de Celades és el d'una infermeria que està plena. Huit jugadors amb problemes musculars que van caient un rere l'altre sense que es recuperen els que estan més temps sense poder jugar. Un gran problema quan es juga Champions i Lliga. El Villarreal no aconsegueix traure res positiu de Mestalla, a pesar que ha tingut oportunitats. No sumar punts pot posar nerviosa part de la parròquia grogueta perquè la mala experiència de l'any passat serà difícil de superar i oblidar. Però Calleja continua optimista pensant que pot guanyar els grans i sumar punts. El calendari tan difícil sembla no atemorir el tècnic.

També et pot interessar

stats