Ferran Torres arriba a un acord amb el Barça

El possible fitxatge del futbolista de Foios pels catalans està pendent de l'acord entre clubs

Ferran Torres pot deixar diners al Mestalla

Ferran Torres ha assolit un acord per a jugar amb el Barça a partir del mes de gener. El possible fitxatge del futbolista de Foios pels catalans està pendent de l'acord entre el club de Joan Laporta i el Manchester City.

La notícia l'ha confirmada la seua agència de representació i es materialitzaria en forma de traspàs. Tot i la difícil situació econòmica que pateix, el Barça tracta de fer possible aquesta operació, de la qual es desconeixen les xifres de moment. Ferran Torres es mostra il·lusionat amb la idea de jugar en el renovat projecte blaugrana i arribaria amb la condició de ser titular. 

El València pot traure un bon pessic

I un dels grans beneficiats d'aquest moviment seria el València, que pot traure un bon pessic que no vindrà gens malament a la perjudicada economia del club. Ferran va canviar el Mestalla per l'Etihad per 25 milions d'euros, i com a mínim el València s'enduria un 4% d'un futur traspàs al Barça en concepte de drets de formació, que podria fins i tot arribar al 10%. Si el Manchester City cobra 50 milions, cinc se'ls emportaria el València.

També et pot interessar

stats