Ferran provoca una remuntada que fa somiar en gran (4-1)

L'extrem de Foios es reivindica en un partit superlatiu, eixint com a suplent.

Celebració del quart gol, obra de Ferran Torres
Celebració del quart gol, obra de Ferran Torres
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Gustavo Clemente
06 de novembre 2019 - 00:25

Sospitem que tota la temporada serà igual. El valencianisme passarà de la decepció a l'esperança, sense temps per a assentar cap sentiment. Així ha ocorregut en el partit davant del Lilla. El València ha passat de la decepció, amb el gol d'Osimhen, al deliri, després d'una remuntada per a recordar, basada en huit minuts de bogeria, gràcies a un excepcional Ferran Torres. 

No direm que la victòria ha sigut esplèndida, perquè el conjunt del partit ha sigut prou irregular. Osimhen s'ha aprofitat d'una pèrdua en el mig del camp i ha batut Cillessen en el mà a mà. La lesió de Txérixev ha motivat l'eixida de Ferran Torres, que ha revolucionat el partit. Així s'ha notat durant el tram final de la primera part. 

Ja en la segona, Parejo ha empatat de penal i així s'ha arribat als huit minuts de fúria i glòria. El Lilla ha encaixat un gol en pròpia meta, Kondogbia ha fet el tercer des de la llarga distància i Ferran ha arredonit la seua exhibició marcant el quart. El de Foios és, per cert, el primer jugador de menys de 20 anys que marca en la Lliga de Campions, i s'ha guanyat el dret a ser titular. Pròxim partit, València-Chelsea, el 27 de novembre, amb tot el camí traçat per a continuar somiant en gran a Europa. 

També et pot interessar

stats