Ferran, Gayà, Pau i Gerard, en la llista d'Espanya per a l'Eurocopa

Per primera vegada en una fase final d'un gran torneig no hi haurà cap futbolista del Reial Madrid en la selecció

Llista de convocats per Espanya per a l'Eurocopa
Llista de convocats per Espanya per a l'Eurocopa / Twitter: @SeFutbol

El seleccionador espanyol, Luis Enrique, ha donat a conéixer la llista de 24 jugadors convocats per a disputar la pròxima Eurocopa de futbol, que es jugarà des de l'11 de juny fins a l'11 de juliol en diverses seus repartides per tot Europa. Entre els convocats hi ha tres futbolistes valencians: Ferran Torres (Manchester City), José Luis Gayà (València) i Pau Torres (Vila-real). A més, també està en la llista el davanter groguet Gerard Moreno.

La gran novetat de la convocatòria és l'absència de futbolistes del Reial Madrid. Aquesta serà la primera vegada que la selecció no incorpora jugadors del club madrileny en una fase final d'un gran torneig. Per tant, el capità Sergio Ramos, el futbolista amb més internacionalitats, serà una de les grans absències.

Espanya començarà la seua preparació per a l'Eurocopa el pròxim divendres 4 de juny contra la selecció de Portugal a Madrid. Només tres dies després, el 7 de juny, s'enfrontarà a Lituània en el que serà l'últim compromís abans de l'Eurocopa. En aquesta, el primer partit serà contra la selecció de Suècia el dia 14 de juny. El dia 19 jugarà el segon contra Polònia i el dia 23 el tercer contra Eslovàquia. Tots els partits de la fase de grups es disputaran a l'estadi de la Cartuja de Sevilla.

Aquest són els 24 jugadors seleccionats per Luis Enrique

Porters: Unai Simón (Athletic Club), David De Gea (Manchester United) i Robert Sánchez (Brighton).

Defenses: César Azpilicueta (Chelsea), Marcos Llorente (Atlètic de Madrid), Eric García i Aymeric Laporte (Manchester City), Pau Torres (Vila-real), Diego Llorente (Leeds United), Jordi Alba (Barcelona) i José Luis Gayà (València).

Migcampistes: Rodri Hernández (Manchester City/ING), Sergio Busquets i Pedri González (Barcelona), Thiago Alcantara (Liverpool/ING), Koke Resurrecció (Atlètic de Madrid), Fabián Ruiz (Nàpols/ITA).

Davanters: Dani Olmo (Leipzig), Mikel Oyarzábal (Reial Societat), Álvaro Morata (Juventus), Gerard Moreno (Vila-real), Ferrán Torres (Manchester City), Adama Traoré (Wolverhampton) i Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain).

També et pot interessar

stats