Fernando Roig no es tanca a negociar per Pau Torres i Gerard Moreno

El president del Vila-real ha assegurat que si arriba una oferta s'estudiarà

El president del Vila-real, Fernando Roig
El president del Vila-real, Fernando Roig

El Vila-real ha presentat la campanya d'abonaments per a la pròxima temporada 2021-2022. Una campanya històrica en què l'equip disputarà la fase de grups de la Champions League, a més de la Lliga i la Copa del Rei fins als quarts de final. Serà especial també per la possible tornada als estadis dels aficionats gràcies a la millora de la situació sanitària i epidemiològica.

Així, el seu president, Fernando Roig, ha explicat que el club renovarà automàticament i de manera gratuïta, els més de 17.000 socis de la temporada 2020-2021 i que aplicarà un 30% de descompte als aficionats que reclamaren una compensació del 30% en la temporada 2019-2020 pels últims partits que es jugaren sense públic i als quals no pogueren assistir.

A més de poder veure tots els partits del primer equip, amb l'abonament els aficionats també podran veure els partits del femení, del Vila-real B i del Vila-real C.

Respecte del futur esportiu i econòmic del club, Fernando Roig, no ha tancat la porta a negociar amb altres clubs per les seues dos estreles, el central Pau Torres i el davanter Gerard Moreno. De fet, tots dos estan sonant en l'agenda de grans d'Europa com el Manchester United o l'Atlètic de Madrid, respectivament.

Sobre el defensa de Vila-real, Roig s'ha mostrat orgullós que estiga amb la selecció representant Espanya en els Jocs Olímpics, però molest pel fet que el submarí no podrà comptar amb ell en la final de la Supercopa Europea contra el Chelsea. A més, també ha mostrat la seua preocupació per la càrrega de partits i de quilòmetres que podrà acumular durant aquest estiu.

També et pot interessar

stats