Fernando Roig sobre l'interés del Newcastle en Emery: "No és decisió del Vila-real"

El president remet el club anglés a pagar la clàusula de l'entrenador basc

Unai Emery podria ser l'objecte de dessig del Newcastle
Unai Emery podria ser l'objecte de desig del Newcastle

El Newcastle ha sigut el centre d'atenció del futbol mundial les últimes setmanes per la compra per part d'un fons multimilionari saudita. Això el converteix en el club més ric del món amb nou vegades més fortuna que un altre dels rics, el Manchester City.

En aquest sentit, ara la nova direcció està en predisposició d'invertir per tal de canalitzar la situació d'un club que els últims anys ha arribat a estar en la Segona Divisió anglesa i que aquesta temporada flirtejava novament amb el descens.

Així, segons el periodista Martin Hardy del diari anglés The Times, un dels principals objectius és l'actual entrenador del Vila-real, Unai Emery. El tècnic basc, al qual encara li resta un any i mig de contracte amb el submarí, té una clàusula de sis milions d'euros, una quantitat que el Newcastle no tindria cap problema en pagar. De fet, s'atreveixen a preveure que Emery ja podria seure a la banqueta del club del nord d'Anglaterra contra el Brighton el pròxim cap de setmana.

Per això, un equip d'À Punt Mèdia ha parlat en exclusiva amb el president del Vila-real, Fernando Roig, que ha assegurat: "Emery està molt content a Vila-real i té un contracte en vigor". Roig ha reiterat la seua posició i ha declarat que els contractes estan per a complir-los però que, en cas que hi haguera una oferta pel valor de la clàusula "no és decisió del Vila-real" la seua marxa.

Respecte de la posició de l'entrenador, fonts de l'entorn d'Unai Emery, han explicat a À Punt Mèdia que al tècnic "no li consta cap oferta", no obstant això, The Times assegura que el Newcastle ja es va entrevistar amb Emery divendres.

També et pot interessar

stats