Felipe Miñambres: "Vinc ací a donar la cara, no podem morir lentament"

Quico Catalán i Felipe Miñambres durant la presentació del nou director esportiu
Quico Catalán i Felipe Miñambres durant la presentació del nou director esportiu

El Llevant ha presentat el seu nou director esportiu, Felipe Miñambres. Un home que arriba del Celta amb la incertesa de saber en què divisió estarà el club la pròxima temporada, tot i saber que la situació, ara mateix és la d'un equip amb més possibilitats d'estar en Segona que en Primera Divisió.

Tot i això, Miñambres ha assegurat que no vol donar l'equip per perdut i que treballa més en la Primera Divisió que en la Segona. "No deixarem l'equip morir lentament, no vull mirar el futur sense lluitar el present", ha explicat.

Sobre la decisió d'arribar al club valencià, Miñambres ha dit que la va prendre amb el cor i que l'il·lusiona formar part del projecte encara que siga molt difícil.

A més, el nou director esportiu del Llevant ha dit que ve per a donar la cara i no amargar-se i esperar "que passen les bales" en direcció a un culpable de l'etapa anterior a la seua contractació.

Respecte del futur més pròxim, Miñambres ja ha explicat quines poden ser dues de les primeres decisions que cal prendre. D'una banda, ha assegurat que falten cercapromeses en el club per tal de filtrar millor i aconseguir més informació, i d'altra, que no es tanca a la possibilitat de contractar un nou jugador del mercat d'agents lliures que puga reforçar l'equip.

També et pot interessar

stats