Felipe Miñambres, nou director esportiu del Llevant

Procedent del Celta de Vigo, ocuparà la plaça que es va quedar òrfena amb la destitució de Manolo Salvador, David Navarro i Manuel Fajardo

Felipe Miñambres ha posat amb una bufanda del Llevant en l'arribada a València
Felipe Miñambres ha posat amb una bufanda del Llevant en l'arribada a València / À Punt Esports

El Llevant ja té director esportiu: Felipe Miñambres s'incorpora a l'entitat llevantinista fins a la temporada 2024/2025. Procedent del Celta de Vigo, Miñambres recala en el club granota acompanyat d'Ángel Medina, professional de la seua confiança i nou secretari tècnic del Llevant. El d'Astorga ocuparà la plaça que es va quedar òrfena amb la destitució de Manolo Salvador, David Navarro i Manuel Fajardo.

Com a futbolista, a més de jugar amb la Selecció espanyola el Mundial de 1994 que es va celebrar als Estats Units, Miñambres va defensar la samarreta de l'Atlètic Astorga, Zamora, Sporting de Gijón i CD Tenerife fins a 1999, quan va passar a ocupar el càrrec d'entrenador del conjunt de Tenerife.

Posteriorment va dirigir a l'Hèrcules CF, UD Salamanca, Alacant CF, UE Lleida i Rayo Vallecano. En la seua etapa com a director esportiu, ha exercit el càrrec en el Rayo Vallecano (2007-2016) i en el Celta de Vigo (2016-2022).

També et pot interessar

stats