La falta de pegada condemna el Llevant, que no pot passar de l'empat contra la Ponferradina

Els de Javi Calleja es mantenen en posicions de promoció d'ascens

El Llevant no pot passar de l'empat contra la Ponferradina
El Llevant no pot passar de l'empat contra la Ponferradina

El Llevant no ha pogut superar a casa un equip com la Ponferradina, en posicions de descens a Primera RFEF, després de malbaratar diverses ocasions clares durant tot el partit.

La primera havia arribat en el minut 36, amb un xut de Brugué des del cantó de l'àrea menuda que el porter de l'equip lleonés, Amir, ha detingut. En el rebuig, el Llevant ha fet gol, però no ha valgut per fora de joc del mateix Brugué.

L'equip granota tenia la possessió, però no aconseguia materialitzar. Wesley, que encara no ha marcat cap gol en tota la temporada, era el seu referent en la punta d'atac, però ha continuat sense encert. De fet, abans d'acabar la primera part, n'ha tingut una clara després d'un desmarcatge a l'esquena de la defensa, però el davanter no ha arribat a trobar porta.

La segona part ha començat, de nou, amb clar domini del Llevant i un protagonista. Brugué ha gaudit de les dues millors ocasions: primer, amb una rematada de tisora i, després, no poder ficar al fons de la xarxa la passada de la mort de Wesley, que ha detingut el porter Amir.

A poc a poc, aquest domini s'ha anat diluint i la Ponferradina també s'ha estirat per crear un cert perill a Dani Cárdenas però, com l'equip granota, sense repercussions.

A la fi, taules. I el Llevant, que ha perdut l'oportunitat d'entrar en les posicions d'ascens directe a Primera Divisió.

També et pot interessar

stats