Unai Simón sobre el gol en pròpia porta: "M'he martiritzat un poc, l'he vist sis o set vegades"

El porter de la selecció ha parlat sobre l'error en el primer gol de Croàcia en els huitens de final

El porter de l'Athletic Club i de la selecció espanyola, Unai Simón
El porter de l'Athletic Club i de la selecció espanyola, Unai Simón

La selecció espanyola juga aquest divendres un partit fonamental en els quarts de final de l'Eurocopa. Arriba després de l'enfrontament de huitens, en què va guanyar al combinat de Croàcia en un partit agònic que va finalitzar 3-5.

Espanya va començar perdent gràcies a un dels errors més importants vists aquest torneig. Concretament, va ser el mal control d'Unai Simón d'una cessió del seu company Pedri, que va finalitzar amb la pilota dins de la porteria.

Així, Simón ha eixit a parlar en roda de premsa aquest dimecres on ha explicat com ha viscut la situació i com va ser la jugada. El porter de l'Athletic Club, ha dit que després de l'errada tot el que et passa pel cap són "pensaments negatius", però que està agraït a l'afició que estava en el camp i als seus companys pel suport instantani que li van donar des de les graderies.

Simón ha volgut deixar clar que no va ser un error perquè li molestara el sol, sino que és única i exclusivament un error seu, per intentar fer un control orientat i no per tractar de deixar morta la pilota als peus. "M'he martiritzat un poc, ho he vist unes sis o set vegades", ha explicat. No obstant això, Simón sap que les errades també formen part del futbol, que el que va passar l'altre dia va ser un accident magnificat pel fet que és porter, i no dubta que si tornara a tindre una ocasió similar tractaria de fer-ho de manera correcta. "No soc el porter del primer gol que vam encaixar", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats