Sterling i Kane classifiquen Anglaterra per als quarts de final

El combinat de Southgate s'ha desfet d'Alemanya i encara no ha encaixat un gol en tot el campionat

Sterling celebra el primer gol de la selecció d'Anglaterra
Sterling celebra el primer gol de la selecció d'Anglaterra / uefa.com

La selecció d'Anglaterra s'ha classificat per als quarts de final de l'Eurocopa gràcies a dos gols en els minuts finals d'Sterling i Kane.

Els de Southgate, un dels favorits per a guanyar el títol, eliminen així, una altra de les principals candidates, l'Alemanya de Joachim Low.

El partit ha seguit la mateixa tònica de la resta de partits del conjunt britànic. Partit travat, amb poques ocasions, però ben aprofitades pels britànics.

Els gols no han arribat fins a la segona part. El primer en el minut 75, quan Sterling ha marcat a plaer una passada al cor de l'àrea de Luke Shaw entrant des de l'esquerra.

El mateix guió, però amb diferents protagonistes en el segon gol. Aquesta vegada Grealish ha aprofitat els espais en la banda dreta d'Alemanya per centrar al cap de Harry Kane que no ha perdonat.

Amb aquesta victòria, l'equip anglés es manté com l'únic de la competició que encara no ha encaixat cap gol, i tan sols suma quatre gols marcats, tres d'Sterling i un del seu capità i jugador estrela Kane, molt qüestionat fins ara.

També et pot interessar

stats