Modric guia Croàcia cap a huitens de l'Eurocopa

Luka Modric, amb un gol fantàstic i una assistència, decanta el Croàcia 3-1 Escòcia que classifica com a segons els croats

Modric anota un dels gols de l'Eurocopa contra Escòcia.
Modric anota un dels gols de l'Eurocopa contra Escòcia. / REUTERS/Stu Forster
Samuel Borja
22 de juny 2021 - 23:06

El grup D s'ha dirimit en una tercera jornada que ha tingut Modric com a gran protagonista. Croàcia s'avançava mitjançant un gol de Vlasic en el minut 17, però la igualada de McGregor a la vora del descans deixava momentàniament les dues seleccions eliminades.

Però, en la represa, el capità de la selecció balcànica, Luca Modric, ha enviat un baló teledirigit des de la frontal de l'àrea al fons de la porteria de Marshall. Emmudia Hampden Park, a Glasgow, on l'afició escocesa somiava amb la victòria fins que Modric, de nou, servia un córner al cap de Perisic que, amb gran habilitat, creuava el baló per a marcar el tercer.

Anglaterra, primera de grup sense grans exhibicions

La selecció anglesa, que sempre desperta gran expectació, ha tancat la fase de grups amb 7 punts, traient-li el màxim rendiment possible als únics dos gols que ha marcat, els dos de Sterling. Un per a doblegar Croàcia en la jornada inaugural i l'altre, per a certificar la primera plaça contra la República Txeca.

Porteria a zero en els tres partits per als de Southgate, que esperen encara que aparega la inspiració del seu davanter estrela, Harry Kane, que continua inèdit. La selecció de la República Txeca també passarà a huitens, ja que serà segur una de les millors terceres, en haver sumat 4 punts en els dos primers partits.