Luis Enrique: "No he vist cap selecció millor que Espanya"

El seleccionador espanyol ha qualificat el partit d'Unai Simón contra Croàcia d'excel·lent

El seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez
El seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez

La selecció espanyola juga demà contra Suïssa els quarts de final de l'Eurocopa 2020. Un partit contra una rival que va donar la gran sorpresa guanyant la vigent campiona del món, França, en huitens de final.

No obstant això, el seleccionador espanyol, Luis Enrique, ha explicat que són dues seleccions que "per sort o per desgràcia" ja es coneixen molt bé, d'haver-se enfrontat en ocasions anteriors. "Són un rival complicat amb un dels millors blocs", ha matisat.

L'asturià ha defensat que en els dos partits de la Nations League, tant a Espanya com a Suïssa, la selecció va ser superior, el suïssos van generar poc perill i el conjunt espanyol va dominar el dos partits.

Luis Enrique ha defensat que Suïssa és la sorpresa de la competició per haver batut a França. "Són un equip que opta a tot, com nosaltres", ha dit, però també ha volgut deixar clar que, d'entre les huit seleccions que queden vives en el torneig, no ha vist cap que siga millor que La Roja.

Excel·lent per a Unai Simón

Sobre l'errada d'Unai Simón en el partit contra Croàcia que va suposar el primer gol del conjunt de l'Europa de l'est, Luis Enrique ha defensat el seu jugador. "El més important no és l'error, és el que fas després de l'error". El tècnic espanyol ha matisat que l'errada d'Unai Simón és d'execució i no de concepte, una situació fàcil de solucionar, com ja va fer durant el partit. "Excel·lent per ell", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats