França derrota Alemanya per la mínima (1-0)

La selecció francesa va ser superior, però l'únic gol del partit va ser en pròpia porta

Resum del partit entre Alemanya i França

França presenta les seues credencials amb la victòria per 1 a 0 davant Alemanya. Era el seu debut en l'Eurocopa, però els de Deschamps van deixar clar que són els grans candidats al títol. També van tindre la sort de cara, perquè l'únic gol del partit va vindre en una acció en què el defensa alemany Matt Hummels es va fer el gol en pròpia porta en el minut 20.

Alemanya va agafar el domini del baló, però França va saber controlar el ritme del partit i, fins i tot, també va tindre les seues oportunitats per a ampliar el marcador, com un tir al pal de Rabiot en el minut 50. Fins i tot, l'àrbitre espanyol, Del Cerro Grande, va anul·lar dos gols a França per fora de joc, primer a Mbappé i després a Benzema.

Greenpeace fa acte de presència

L'anècdota del França-Alemanya va vindre abans de l'inici del partit, quan va aterrar al camp un parapent d'un activista de Greenpeace, que ràpidament va ser desallotjat de l'estadi.