Espanya supera la relaxació amb molt de gol contra Croàcia (3-5)

El partit de quarts serà divendres, a Sant Petersburg, contra el vencedor de l'eliminatòria entre França i Suïssa

Ferran
El valencià Ferran Torres ha fet el tercer de la selecció de Luis Enrique / Selecció espanyola de futbol

La selecció espanyola s'ha endut el partit amb més història del que duem d'Eurocopa: ha remuntat un gol inicial de Croàcia, fruit d'una pífia del porter Unai Simón, amb gols de Sarabia, Azpilicueta i el valencià Ferran. La selecció croata ha forçat la pròrroga i, en aquesta, Morata i Oyarzabal han sentenciat la classificació entre els huit millors equips de l'Eurocopa.

Amb dos canvis en l'onze inicial, el valencianista Gayà per Jordi Alba i Ferran Torres, el de Foios, per Gerard Moreno, i amb el groguet Pau Torres novament a la banqueta, Espanya ha sigut superior a la selecció croata, que gairebé no ha pogut passar del mig camp.

Potser per aquesta superioritat espanyola, el porter de l'Athletic Club s'ha confiat en una passada enrere de Pedri, que ha acabat dins de la porteria. Un gol que, sens dubte, farà la volta al món.

Espanya ha estat descol·locada uns minuts i Kovacic, l'exjugador del Reial Madrid, ha pogut fer el segon amb un remat que se n'ha anat per damunt del travesser. Però a poc a poc, l'equip de Luis Enrique s'ha refet de l'autogol i, tot i que Livakovic ha salvat l'empat de Gayà, no ha pogut fer res amb el rebuig de Sarabia.

Després del descans, Espanya ha tornat a dominar mitjançant la possessió del baló i la recompensa ha arribat al minut 57, quan un gran centre, amb l'esquerra, de Ferran Torres l'ha cabotejat dins l'àrea per Azpilicueta.

La mala notícia del partit ha sigut la lesió del pedreguerí Gayà, que s'ha retirat amb molèsties musculars. Però just després de la substitució ha arribat el tercer d'Espanya, amb una gran definició de Ferran Torres després d'una millor passada del groguet Pau Torres, que havia entrat en la segona part. Connexió valenciana.

Amb la classificació a la butxaca, Espanya s'ha relaxat i Mislav Oršić, amb un gol que ha hagut de ser ratificat per la tecnologia, i Mario Pašalić, l'ex de l'Elx, han donat emoció a l'eliminatòria forçant la pròrroga.

Però en aquest temps extra s'ha tornat a veure la millor Espanya, que amb dos gols de Morata i Oyarzabal en només tres minuts ha segellat el pas als quarts de final de l'Eurocopa, que serà divendres a Sant Petersburg, contra el vencedor de l'eliminatòria entre França i Suïssa.

També et pot interessar

stats