Cristiano Ronaldo lidera la victòria de Portugal contra Hongria (0-3)

Cristiano Ronaldo engrandeix la seua llegenda: ha jugat 5 eurocopes i és el màxim golejador

Resum del partit entre Hongria i Portugal
15 de juny 2021 - 21:19

La selecció de Portugal ha mostrat les credencials com a gran favorita per a guanyar l'Eurocopa després d'imposar-se 0-3 a la selecció d'Hongria. El partit no ha sigut fàcil per als portuguesos que davant han tingut un equip combatiu i que no donava cap baló per perdut. La victòria s'ha gestat en el minut 84 quan el defensa Guerreiro ha aprofitat dos retrucs per a batre el porter magiar. Tres minuts més tard Cristiano ha convertit un llançament de penal i ha fet el 0-2. Els hongaresos s'han quedat despagats amb aquest gol. En el temps de prolongació (90+2) Cristiano ha fet el doblet en una acció individual. L'astre portugués ha superat Platini, 9 gols, com a màxim golejador de l'Eurocopa amb 11 . Cal recordar que Ronaldo va debutar en l'Eurocopa del 2004 amb 17 anys, ara en té 36.