César Azpilicueta: "És un partit a cara o creu"

El lateral del Chelsea i de la selecció espanyola assegura que no tenen res a retraure a l'afició

El jugador de la selecció, César Azpilicueta
El jugador de la selecció, César Azpilicueta

La selecció espanyola està a només 48 hores de jugar-se la classificació per a octaus de final de l'Eurocopa contra un rival com és Eslovàquia. En aquest sentit, el capità del Chelsea i lateral de la selecció, César Azpilicueta, ha parlat en roda de premsa on ha deixat clar que es tracta d'un partit "a cara o creu".

Azpilicueta afirma que l'equip està amb moltes ganes de jugar el partit i no amaga que estan en una situació molt diferent a la que els agradaria estar, però que "està en les nostres mans" passar de ronda.

El lateral del Chelsea no ha volgut posar nota a la situació actual de l'equip i ha matisat que el més important és com s'acaba i no com es comença. "Aquest grup té qualitat per a millorar i poder plantar cara a aquesta classe de desafiaments", ha explicat.

A més, Azpilicueta ha sigut categoric respecte del fet que són ells els que tenen en les seues mans la classificació. "Tenim equip, però ho hem de demostrar", ha dit.

Respecte de la polèmica amb els aficionats i el fet que alguns dels jugadors no els saludaren durant un moment de la concentració, Azpilicueta ha explicat que és per la situació de pandèmia, i que ells són els primers que han d'eixir a animar. "A l'afició, cap retret, hem d'estar tots units", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats