Quin és el camí d'Espanya fins a la final?

Si guanya Croàcia, Espanya s'enfrontaria a França o Suïssa en quarts de final

Així queda el camí d'Espanya en les eliminatòries
Així queda el camí d'Espanya en les eliminatòries / Twitter: @sefutbol

La selecció espanyola de futbol va superar el vital tràmit que tenia contra Eslovàquia amb contundència i va certificar la classificació per als huitens de final com a segona del grup E.

En les eliminatòries, la pròxima rival serà la Croàcia de Luka Modric, un combinat que en l'últim mundial va aconseguir arribar fins a la final, però que no ha acabat de convéncer i de mostrar-se regular.

Si la selecció espanyola superara Croàcia, el pròxim rival en quarts de final eixiria de l'eliminatòria entre França i Suïssa, un partit en què els gals són els clars favorits, però en què els helvètics tractaran de donar la sorpresa.

Si Espanya també aconseguira superar els quarts de final, la possible rival ja està més oberta. Itàlia, Àustria, Portugal o Bèlgica són els candidats. A priori, italians i belgues s'han mostrat més sòlids, però la veritat és que Portugal estava enquadrada en el grup de la mort, on ha quedat en tercera posició. A més compta amb Cristiano Ronaldo, que continua en un gran estat de forma i marcant gols.

Si després de tot, la selecció espanyola arribara a la final, hi ha tres possibles candidats entres les travesses que podrien arribar des de l'altra part del quadre. Alemanya o Anglaterra que s'enfrontaran en huitens de final o Països Baixos parteixen com a favorites. Ja en un altre nivell estan les altres cinc seleccions: Suècia, Ucraïna, Txèquia, Gal·les i Dinamarca, que buscaran la sorpresa per poder estar el dia 11 de juny a l'estadi de Wembley de Londres.

També et pot interessar

stats