Estrena lliguera dels equips valencians de la Segona Divisió B i Tercera

En la categoria de bronze de futbol, enguany competeixen set equips valencians.

Jugada entre l'Hèrcules i l'Ontinyent
Jugada entre l'Hèrcules i l'Ontinyent / Hèrcules CF
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Raül Pina
David Albert
27 d'agost 2018 - 01:00

A Castàlia, el Castelló va empatar a un gol contra l'Atlètic Balears. Els orelluts van fer una bona primera part i es van avançar en el minut 32, gràcies a un gol de Juanma Acevedo. Els locals van donar moments de bon futbol, on va destacar l'actuació de Verdú i José Carlos. Ja es comença a veure una millora col·lectiva respecte als partits jugats en la pretemporada. Als 6 minuts de la represa, Canario va fer l'empat amb què va acabar el partit. El Castelló va intentar al final emportar-se els 3 punts, però no va poder fer cap altre gol. El conjunt de Sergi Escobar s'ha estrenat amb rècord d'abonats, més de 13.000.

A l'estadi Antoni Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna, el Mestalla va véncer per 2-0 al CD Ebre, de Saragossa, amb un gol d'Álex Blanco i un altre en pròpia meta de l'equip aragonés. Excepte en la primera mitja hora de partit, que va estar prou igualada, el filial valencianista va ser molt superior i el marcador va reflectir finalment el que es va veure al camp. Uros Racic i Kangin Lee van formar part de l'alineació valencianista. L'entrenador del filial del València, Miguel Grau, ha valorat molt positivament el partit dels seus.

La jornada s'ha completat diumenge. L'Atlètic Llevant s'ha enfrontat al Terol en la Ciutat Esportiva de Bunyol. El filial granota ha començat la temporada amb golejada. Ha sigut el debut de Luis García Tevenet a la banqueta, amb una victòria de 3-0. El primer dels gols ha sigut de penal, i l'ha transformat Juan Delgado. El segon l'ha marcat Eneko amb una rematada des de l'interior de l'àrea i el tercer ha sigut obra d'Arturo Molina. Al remat, gran victòria dels blaugrana per a començar a caminar per la categoria.

L'estrena oficial dels de Vicente Mir en lliga davant del Barça B fou immillorable. L'Alcoià superà per 3-1 al filial blaugrana, recuperant així l'esperit d'El Collao després dels problemes a casa de la temporada anterior. Primi, a l'eixida d'una treta des del cantó, avançà els d'Alcoi. Ballou empatà en el temps d'afegit, però a la represa va aparéixer en escena Rubio (74' i 93') per a marcar per partida doble i liquidar el partit.

I a l'estadi Rico Pérez s'ha jugat el duel entre l'Hèrcules i l'Ontinyent. Els de casa han aconseguit emportar-se els 3 punts a les acaballes del partit amb un gol en el minut 90 de Juli. Abans, en el minut 9 ja s'havien avançat en el marcador gràcies a un gol marcat per José Fran. L'Ontinyent ha retallat distàncies en el minut 25 amb un gol de Torres. Gol que al cap i a la fi no ha servit per a poder puntuar en aquesta primera jornada. Al final, triomf sofrit dels herculans, que comencen la temporada amb bon peu.

I també ha començat aquest cap de setmana la temporada en el grup 6é de la Tercera Divisió, on juguen els equips valencians. El primer líder del grup es el CF la Nucia, que comparteix la posició amb l'Oriola.

També et pot interessar

stats