Esther rescata un punt per al Llevant (2-2)

Un gol de la pitxitxi de la Lliga en el minut 96 ha evitat la derrota de l'equip granota contra l'Sporting de Huelva.

Esther celebra un dels gols
Esther celebra un dels gols / LaLiga

El Llevant no ha pogut passar de l’empat contra l’Sporting de Huelva (2-2) i aquesta entropessada la podria aprofitar el Reial Madrid per a prendre a les granotes el segon lloc en la classificació. Tot i això, l’equip de María Pry es pot donar per satisfet, ja que anava perdent per 0-2 i l’empat ha arribat en el minut 96, gràcies a un gol de la pitxitxi de la Lliga, Esther, que també ha marcat el primer.

El Llevant ha aconseguit dominar el joc des del primer moment, però s’ha trobat amb un Sporting de Huelva molt sòlid i ordenat, que a penes ha concedit ocasions al rival. Les andaluses han exhibit una gran efectivitat i s’han avançat en el marcador en una de les primeres aproximacions a la porteria granota. El gol ha incomodat les jugadores de María Pry, que han vist com l’Sporting de Huelva feia el segon abans del descans.

El domini llevantinista no s’estava traduint en ocasions clares. De fet, Esther ha necessitat a tres vegades per a perforar la portería rival. Era el minut 55 i encara quedava temps, fins i tot per a donar-li la volta al marcador, però la falta d’encert ha penalitzat les locals. I quan ja semblava que els tres punts se n’anaven a Andalusia, Esther ha rescatat un punt amb una nova diana en el minu 96.