Esther acosta el Llevant a la Champions (0-2)

L'equip granota ha guanyat el Granadilla Tenerife amb dos gols de la pitxitxi de la Lliga, que el consoliden en el segon lloc

Esther marca un dels gols
Esther marca un dels gols del partit / La Lliga

El Llevant ha fet un pas de gegant per a jugar la Champions League la temporada que ve en guanyar 0-2 el Granadilla Tenerife, cinqué classificat, gràcies a dos gols d'Esther. Amb aquest triomf, l'equip granota amplia la diferència respecte del quart a set punts quan només queden set partits perquè s'acabe la Lliga.

L'equip de María Pry ha eixit en tromba a buscar la victòria i gràcies a l'encert de la pitxitxi Esther, que ha fet ja 25 gols aquesta temporada, s'ha avançat 0-2 al cap de 20 minuts de joc. Andonova i de nou Esther han pogut ampliar-ne l'avantatge, però el marcador ja no s'ha mogut abans del descans.

En la represa, l'equip tinerfeny ha pogut marcar un gol des del punt de penal, però el llançament de Mari Jose ha fet estavellar-se el baló contra el pal. Després d'això, el Llevant ha tingut el partit controlat i l'equip local a penes ha arribat a la porteria que defensava María.

Després de l'entropessada contra l'Sporting de Huelva, l'equip granota suma un important triomf contra un rival directe que deixa el somni de la Champions més prop.