Espectacular victòria del Llevant a casa del CD Tacón

El València perd en l’últim minut de penal a Vallecas.

La jugadora del Llevant Ud, Eva Navarro, disputa un baló amb la jugadora nigeriana Osinachi Ohale, del CD Tacón.
La jugadora del Llevant Ud, Eva Navarro, disputa un baló amb la jugadora nigeriana Osinachi Ohale, del CD Tacón.

En la Lliga Iberdrola, el Llevant UD ha aconseguit una espectacular victòria a la ciutat esportiva del Reial Madrid contra el Tacón. El resultat ha sigut un contundent 0-3. Les xiques encadenen una molt bona ratxa lluny de terres valencianes, amb un empat i dues victòries seguides a domicili. Les granotes es posen quartes a la taula i tenen per davant l’Atlètic de Madrid, el Deportivo i el Barcelona. 

En els primers 45 minuts, les granotes van dominar el joc, però no van estar massa fines de cara a la porta. Ja en la represa, els gols de Gema, Soni i Banini van sentenciar el duel. Aquesta és una bona victòria per a dissipar qualsevol dubte de les de Maria Pry. Ara les espera diumenge que ve, a la ciutat esportiva de Buñol, un apassionant partit contra el Sevilla, que podria suposar la consolidació de l’equip en la part noble de la taula. 

 El València CF no ha tingut sort en la visita al Rayo Vallecano

Les locals han remuntat un partit que perdien 0-2 al minut 50. Les valencianistes s’havien avançat amb un gol de Mari Paz al minut 42 i de Carol al 50. Fins i tot, podien haver sentenciat el partit en una jugada que va acabar a l’escaire i que podia haver significat el 0-3.

Va ser un partit boig on es van xiular dos penals molt polèmics a favor de les de Vallecas, que van significar el segon i el tercer gol. Les blanc-i-negres continuen sense tindre sort amb els arbitratges. Malgrat això, van fer un partit molt seriós en defensa i atac. Les d’Irene Ferreras estan en la desena posició de la taula, amb un empat i dues derrotes en els tres últims partits. I la setmana que ve s’enfrontaran al Granadilla Tenerife.

També et pot interessar

stats